Privacy & cookie policy

Privacy

 

Doel gegevensverzameling

Om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, steken wij regelmatig tijd in de innovatie en optimalisatie van de site. Om de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten op uw voorkeuren af te stemmen, analyseren we uw gedrag op de website. Wij verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Daarnaast verwerken we uw persoonsgegevens voor het:

  • Afhandelen van uw betaling;
  • Bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Afleveren van goederen en diensten bij u thuis of op de zaak.

Overzicht gegevens

Jong HOC verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij handmatig en/of geautomatiseerd verwerken:

  • Voor- en achternaam contactpersoon
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer
  • Lijst met contactgegevens van onze klanten via een applicatie
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt; in correspondentie en telefonisch

 

Beveiliging

Jong HOC neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De verbinding tussen uw browser en onze server is bijvoorbeeld beveiligd met een SSL certificaat en de volledige back-ups van alle website gegevens worden weggeschreven op een tweetal locaties. Wij gaan hier vertrouwelijk mee om, geheel volgens de richtlijnen voor Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Gegevensbeheer

Het beheer van uw persoonsgegevens ligt bij ons, wij zijn de verantwoordelijke partij en zorgen ervoor dat uw gegevens op zorgvuldige wijze worden verwerkt. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. We sluiten een bewerkersovereenkomst af met bedrijven die in onze opdracht uw gegevens verwerken. Zo zorgen wij voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Jong HOC blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Jong HOC neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Dit wil zeggen dat er geen besluiten worden genomen door computerprogramma’s of -systemen.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking. Dit houdt in dat wij uw gegevens bewaren totdat onze samenwerking wordt beëindigd, of totdat we uw vraagstuk hebben afgehandeld.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan schriftelijk contact met ons op via onderstaande adresgegevens; dan verwijderen wij deze informatie zo snel mogelijk, maar binnen vier weken.

Jong HOC, onderdeel van HOC Hoorn
De Oude Veiling 4
1689 AA Zwaag

 

Cookies

 

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, digitale stukjes informatie die op uw computer of mobiele apparaten (tablet en/of smartphone) worden opgeslagen. Deze stukjes techniek worden naar uw webbrowser gestuurd wanneer u een internetpagina bezoekt. Bij uw volgende bezoek aan deze pagina wordt deze informatie weer teruggestuurd. Hiermee worden bijvoorbeeld uw voorkeuren onthouden.

Deze cookies gebruiken we om onze website blijvend te optimaliseren, maar ook om onze content en eventuele advertenties op uw interesses af te stemmen. Het uitschakelen van cookies betekent overigens niet dat u geen reclame meer te zien krijgt. Dit zorgt er alleen voor dat u algemenere advertenties voorbij ziet komen. Cookies zijn bovendien nodig om bepaalde onderdelen van onze website te laten functioneren. Het kan dus zijn dat deze onderdelen straks niet meer zichtbaar zijn voor u wanneer u de cookies uitschakelt.

Welke soorten cookies zijn er?

Er zijn verschillende soorten cookies met ieder een eigen functie. Hieronder kunt u precies lezen welke cookies er zijn en welke functionaliteit deze cookies kennen.

* Functionele cookies
Functionele cookies voegen onmisbare functionaliteiten toe aan deze site. Deze cookies onthouden bijvoorbeeld de taal die u heeft geselecteerd binnen een website of de producten in een winkelmandje voor u.

* Analytische cookies
De analytische cookies helpen met het analyseren van de website. Ze geven ons inzicht in het gebruik van onze website, waardoor wij de gebruiksvriendelijkheid kunnen optimaliseren. De gegevens die via de analytische cookies worden verzameld, zijn volledig geanonimiseerd en daardoor niet aan u als bezoeker te koppelen. Zo blijft uw privacy gewaarborgd.

* Tracking cookies
Tracking cookies komen vooral van pas voor campagnes en advertenties. Deze cookies kunnen worden gebruikt om de website statistieken aan een bezoekersprofiel te hangen. Website beheerders krijgen hierdoor een beeld van hun doelgroep en kunnen op deze manier inspelen op uw voorkeuren en wensen. Content en advertenties worden bijvoorbeeld een stuk relevanter en interessanter.

De tracking cookies mogen alleen geplaatst worden wanneer u daar akkoord voor geeft en kunnen niet gebruikt worden om u persoonlijk te identificeren. Het opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres of andere persoonlijke informatie.

Welke cookies gebruikt deze actie website?

Wij maken gebruik van functionele, en analytische en tracking cookies. Hieronder vindt u een overzicht van de specifieke cookies en de bijbehorende functie.

Google Analytics: De geanonimiseerde gegevens uit Analytics helpen ons om de statistieken van onze website te verzamelen. We krijgen hierdoor een duidelijk beeld van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves, zodat we hier op in kunnen spelen tijdens de optimalisatie van onze website.

De informatie die Google verzamelt wordt geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt niet meegegeven. De informatie wordt gehost door Google en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Google Tag Manager: Dit is de software oplossing die we gebruiken om tracking codes in de website van Jong HOC te zetten.

Browserinstellingen

Heeft u liever niet dat er cookies worden gebruikt? Dan kunt u dit aangeven in uw browserinstellingen. Dit geldt per internetbrowser en per computer/tablet/smartphone. We raden u daarom aan om uw voorkeuren direct overal aan te geven; in iedere browser en op al uw apparaten. Iedere browser heeft hiervoor een eigen handleiding. Deze vindt u door hieronder op de juiste link te klikken en de stappen te volgen.

– Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer
– Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/114836?hl=nl
– Internet Explorer: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17479/windows-internet-explorer-11-change-security-privacy-settings#1TC=windows-7
– Opera: https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/
– Safari: https://support.apple.com/kb/PH19214?locale=en_US

Via youronlinechoices.com kunt u cookies van specifieke partijen uitschakelen.

Algemene bepalingen

Transparantiebeginsel

Wilt u graag uw persoonsgegevens inzien, of wijzigen – indien deze niet correct zijn? Of wilt u uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken, dan wel bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Jong HOC? Neem dan schriftelijk contact met ons op via onderstaande gegevens:

Jong HOC, onderdeel van HOC Hoorn
De Oude Veiling 4
1689 AA Zwaag

Wanneer uw persoonsgegevens niet meer relevant zijn, kunt u ons schriftelijk verzoeken om uw gegevens te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die we van u beschikken naar u of een andere, door u genoemde organisatie, te versturen per post.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, wijziging, verwijdering of gegevensoverdracht door u is gedaan, vragen we u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, de MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en uw Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Indien u het vermoeden heeft dat uw persoonsgegevens zijn verwerkt op een manier die in strijd is met de AVG, is het mogelijk om hierover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Het indienen van een klacht gaat via een vragenlijst op de website van Autoriteit Persoonsgegevens. Dit formulier vindt u hier: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-indienen-bij-de-ap

Aanpassen policy

Wij behouden ons het recht voor om deze policy aan te passen. Wijzigingen worden altijd op deze website gepubliceerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Contact

Voel u vrij om contact met ons op te nemen wanneer u hier nog vragen of opmerkingen over heeft. Wij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens:

Jong HOC, onderdeel van HOC Hoorn
De Oude Veiling 4
1689 AA Zwaag
0229-343000
jong@hochoorn.nl

Cookie voorkeuren aanpassen